Fiecare naștere are povestea ei

27 octombrie 2016, ora 18:30

Cafeneaua Art Georgies Iași

Intrarea liberă

Noi, Radu, inginer informatician si Gabriela, medic va invitam la un periplu printre experientele de nastere ale celor trei copii ai nostri (acum in varsta de 7 ani, 4 ani si jumatate si 1 an si jumatate). Trei contexte diferite: maternitatea publica din Bordeaux, maternitatea publica din Iasi si, in final, nasterea acasa. Trei nasteri naturale, fara anestezie. Cautari pentru un ambient prietenos, securizant, astfel incat atentia sa fie indreptata spre inauntru si durerea sa poata fi controlata. "Munca” in echipa, barbatul avand un rol activ. Comunicare, armonie, iubire.

Familia (barbat si femeie) este nucleul de baza al unei societati care vrea un viitor. Fiecare copil e un dar deosebit. Rodul dragostei. Dar si o provocare in a constientiza neputintele, a schimba ceva in viata, a ne educa.
Fiecare nastere are povestea ei. Cu durere, emotie si bucurie multa. Moment important in viata familiei. Dar important este sa ne "nastem" si noi permanent intru cele bune si de folos ca sa putem creste si educa pe cei pe care i-am nascut.

Accesați EVENIMENTUL creat pe facebook!